Fogamzásgátlással kapcsolatban

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Lassan két éve szedek fogamzásgátlót viszont a múlt hónap vége - e hónap eleje környékén kimaradt két szem symiciam. Tegnapi nap ért véget a ciklusom, mai nap szeretkeztem a párommal viszont újra csak ma este kell bevennem a tablettát. Teherbe esésre van esély így, vagy a gyógyszer véd így is? Válaszát köszönöm előre is.

Dr. Herman Tünde válasza fogamzásgátló témában

Kedves Kérdező!

Amennyiben nem szedte rendben a tablettát, nem biztos, hogy az megfelelő védelmet tud nyújtani.

Dr. Herman Tünde
Dr. Herman Tünde Szülész-nőgyógyász szakorvos
Kérdés: 2012. november 22., 19:51; Megválaszolva: 2012. november 26., 18:08
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Étrend kiegészítők és...
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg
Fogamzásgátlás mellett...