Váltsak gyógyszert?

Tisztelt Doktor úr/Nő! Kb 3 éve szedek gyógyszert. Most nyáron, augusztusban váltottam gyógyszert egy erőszakos orvos tanácsára. Eddig nem volt semmi gond. Viszont most először fordult elő, hogy gyógyszer mellett 1 héttel korábban jött meg a menstruációm. Korábban a Triregolt szedtem és 2 év utánn váltottam a Gestomix-re. Mi lehet a probléma? Gyógyszert kellene váltanom? Terhesség gondolom ki van zárva. Köszönöm.

Dr. Pétervári László válasza fogamzásgátló témában

Az alkalmazott készítményt tanácsos cserélni az eredetire vagy valamelyik alacsonyabb hormontartalmú készítményre.

Terhességi tesztet biztonsági okból végezhet, forduljon szakorvoshoz.

Kérdés: 2012. november 13., 12:24; Megválaszolva: 2012. november 15., 21:16
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Étrend kiegészítők és...
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg
Fogamzásgátlás mellett...