Aggódnóm kéne?!?

Üdv! 16 éves vagyok, a barátom 27. mind a ketten akarjuk a közösülést, nekem ez lesz az első.vettem Pharmatex fogamzásgátló hüvelykrémet, és gumival is védekezünk.a krémtől égő, viszkető érzésem volt, ami állítólag az egyik mellékhatása.nekem elég korán, 10 évesen jött meg először.idén szeptemberben késett a mensesem 2napot, októberben egyáltalán nem jött meg.a háziorvosom azt mondta ez még belefér.a kérdésem a következő: mennyi az esélye annak hogy teherbe esek, illetve hogy most mikor van/van-e egyáltalán peteérésem?! elég ha csak közösülés előtt használom a krémet, vagy érdemes többször is? válaszát előre is köszönöm!

Dr. Pétervári László válasza fogamzásgátlás témában

Életkorában még nem minden ciklusban van peteérés, emiatt késhet, vagy nem jön meg a menstruáció.

Szexuális élet mellett ilyenkor a terhesség lehetőségére gondolni kell.Óvszer biztonságos védekezési módszer, a hüvely krém kevésbé.

Rendszeres szexuális élet esetén szájon szedhető készítmény javasolt.

Kérdés: 2012. november 10., 20:11 ;Megválaszolva: 2012. november 12., 21:42
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta...
Fogamzásgátló
NuvaRing első használat
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás