fogamzásgátló

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Már másfél hónapja szedek fogamzásgátlót (yasminellet) és azóta tele vagyok pattanásokkal. A 7 napos szünetben kezdtek elmúlni, de amint újra elkezdtem szedni, visszajöttek. Egyik jön a másik után, ennyi pattanásom még soha életemben nem volt. Nem tudom, hogy ez azért van e, mert még nem szokta meg a szervezetem a gyógyszert, vagy azért mert nem megfelelő számomra. A kérdésem az lenne, hogy kivárjam e a 3 hónapot vagy a 2. levél beszedése után váltsak gyógyszert? Válaszát előre is nagyon köszönöm!

Dr. Pétervári László válasza fogamzásgátló témában

Várja ki a 3 hónapot és ha a panaszok nem változnak akkor keressen fel szakorvost.

Az alkalmazott készítmény elvileg szépíti a bőrt, pattanásokat csökkenti. Természetesen egyéb oka is lehet bőr problémának, ha nem rendeződik, annak kivizsgálása is javasolt.

Kérdés: 2012. november 04., 11:44; Megválaszolva: 2012. november 04., 20:43
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Étrend kiegészítők és...
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg
Fogamzásgátlás mellett...