Fogamzasgatlo kimaradas

Kedves Webbeteg doktor/no. Azert fordulok Onhoz, mert egy kulonos helyzetben talaltam magam es a gyogyszertajekoztato elolvasasa utan is a kerdesem megvalaszolatlan maradt. Diane 35 tabelttat szedek PCOS miatt mar majdnem 1 eve, ebben a honapban a 19. es 20. tablettat 30 illetve 8 oras kesessel vettem (utazas miatt, csomagban maradt a gyogyszer) , majd a 7 napos szunet 2. napjan nemi kozosulesre kerult sor a parommal es nem vedekeztunk. Van-e eselye a terhessegnek ebben az esetben? Szukseges-e esetleg 72 oras tablettat bevenni? Nagyon szepen koszonom valaszat!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza fogamzásgátló témában

A tablettamentes szünetre is kiterjed a védekezés.

Ha menstruáció jelentkezett akkor a terhességre kicsi az esély.Utólag ennyi idővel már a késéssel bevett tablettát nem lehet pótolni.

Terhességi teszt tanácsos ha kimaradt a vérzés és forduljon nőgyógyászhoz.

Kérdés: 2012. október 18., 20:11; Megválaszolva: 2012. október 19., 10:42
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg
Fogamzásgátlás mellett...