yasminelle utáni tünetek

Tisztelt Doktor Úr! Az lenne a kérdésem, hogy Yasminelle 2 évig tartó szedése után (egy hete hagytam abba a szedést, pár hónapig szünetet szeretnék tartani) normális-e, ha görcsöl, néha csak fáj az alhasam, hányingerem van, illetve a mellbimbóim egyike jóval nagyobb lett, bár mindkettő megduzzadt illetve rendszeresen fáj a fejem is, illetve sűrűbb fehér folyásom is van, leginkább reggelre. Ezen túl pedig most úgy látom, a szeméremdomb feletti rész megduzzadt, nem hasonlít a menstruációs puffadásra. Másfél hét múlva tudok nőgyógyászhoz jutni, addig is szeretném tudni, mik lehetnek az okok. Terhességi tesztet is csináltam a jóval gyengébb mensesem elmúltával, mindkettő negatív lett. válaszát köszönöm.

Dr. Pétervári László válasza fogamzásgátló témában

Panaszát feltehetőleg gyulladás okozza.

Keressen fel szakrendelést.Közvetlen előtte azért egy terhességi tesztet is tanácsos végezni.

Kérdés: 2012. október 05., 14:24; Megválaszolva: 2012. október 07., 21:11
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Étrend kiegészítők és...
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg
Fogamzásgátlás mellett...