Tesómról van szó!

A tesóm fél éve szedi a Symicia fogamzásgátló tablettát és észrevette magán a depresszió tünetit (pl.: sír, mert fél hogy rossz fog történni vele) és abba hagyta most a fogamzásgátló tablettát. Ennek a gyógyszernek a mellékhatása lehet-e? Mikor ürül ki teljesen a fogamzásgátló a szervezetéből? Ilyenkor mi a teendő? Mit javasol? Ha ez a tabletta okozza akkor mennyi ideig fordulhatnak elő ezek a tünetek? Előre is Köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza fogamzásgátló és depresszió témában

Néhány esetben fokozott elővigyázatosság szükséges a Symicia vagy egyéb "kombinált" fogamzásgátló szedése alatt, és szükséges lehet, hogy orvosa Önt rendszeresen megvizsgálja. Közölje kezelőorvosával a Symicia szedése előtt, ha ezek az állapotok fennállnak Önnél. Ha a Symicia szedése alatt ezen állapotok bármelyike jelentkezik vagy rosszabbodik, keresse fel kezelőorvosát: depresszió

esetén.

Kérdés: 2012. szeptember 26., 17:42; Megválaszolva: 2012. szeptember 28., 22:32
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén