hormonhiány

Kedves Doktor Úr/Nő! 2 éve szedem a Dienille fogamzásgátlót. Most voltam citológiai vizsgálaton és az eredmény P2, enyhe hormonhiány. Az asszisztens azt mondta, hogy ez tökéletes eredmény, nincs semmi bajom. Viszont pár hónapja nagyon elkezdett hullani a hajam és nem tudom, hogy ennek lehet-e köze ehhez a hormonhiányhoz. Ön szerint ez normális? A gyógyszerváltás esetleg megoldaná a problémát? Vagy valami más vizsgálat szükséges? Segítségét előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza fogamzásgátló témában

Nőgyógyászati vizsgálat szükséges, ezenkívül gyulladásos góc keresése mert ez okozhatja.

Fogászat, Fül-orr-gége, bőrgyógyászati vizsgálat javasolt.

Kérdés: 2012. szeptember 13., 14:46; Megválaszolva: 2012. szeptember 15., 21:20
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg
Fogamzásgátlás mellett...