Fogamzásgátló gyógyszer váltása

Tisztelt Doktor Úr! 3 éve szedem a Yasminelle fogamzásgátlót és kb. 1, 5 éve azt vettem észre hogy sokszor felfázok és többször is volt gombás fertőzésem. Éppen ezért most szeretnék gyógyszert váltani lehetőleg alacsony hormontartalmú készítményre. Ön melyik gyógyszert javasolná? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza fogamzásgátló témában

Az alkalmazott gyógyszer a váltás okainak teljesen megfelel.Nem szükséges másik készítmény, a gyulladás kezelése szükséges.

Kérdés: 2012. szeptember 11., 13:36; Megválaszolva: 2012. szeptember 13., 20:11
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?