elszakadt óvszer

Üdvözlöm! A párommal óvszerrel védekezünk, eddig biztonságosnak tünt, nem történt semmi gond vele. Aug.5-10ig menstuáltam, a tüszőrepedésem valószínűleg aug. 17-én volt, mert ezen a napon leesett a hőmérsékletem és volt egy kis vérzés is. Aug.10-11-én volt együttlétünk, minden rendben volt. Aug.27-én hétfőn is óvszert használtunk, de sajnos ma szerdán ürült ki belőlem a hüvelyváladékkal az óvszer csúcsa, vagyis leszakadt teljesen az óvszer csúcsa és nem vettük észre. Szept. 1-én kellene megjönnie a menstruációmnak aminek már érzem a jeleit, fejfájás, mellfeszülés. Ön szerint érdemes-e esemény utáni tablettát íratnom? Mennyi az esély a terhességre? Köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Földi Ildikó válasza fogamzásgátlás témában

Kedves Kérdező!

A terhesség esélyét nem lehet pontosan megmondani, de amennyiben szabályos, rendszeres a menstruációja, és nagy valószínűséggel meg tudja állapítani a peteérés időpontját, kevés az esély a terhességre. Az esemény utáni tabletta az aktust követő 72 óráig vehető be (legalábbis akkor hatékony, de az sem 100%) , ez az idő valószínűleg már eltelt.

Kérdés: 2012. augusztus 29., 14:30; Megválaszolva: 2012. augusztus 30., 16:56
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?
Fogamzásgátlás