Lehetek-e terhes a fogamzásgátló szedésének negyedik napján

Üdv! Közel 2 évig szedtem tri-regol fogamzásgátló tablettát (előtte pedig yasminelle-t, ami nem vált be, mert iszonyatosan meghíztam) , szóval a tri-regol miatt kb 8-9 hónapja folyamatosan egy héttel hamarabb jött meg, szinte 2 hétig véreztem. Ezt nemrég meguntam, így az orvos felírt számomra symiciát. Az első tabi beszedése után már a 4. napon szexeltem, több helyen láttam, hogy ekkor még nem véd. Sőt, a 7. napon szex után-közben elkezdtem pecsételni, ugyan úgy, mint a tri-regol szedésénél, de most még hamarabb. Félek, hogy nem hatott még a symicia, így teherbe eshettem. Lehetséges ez? Az, hogy ettől most így elsőre véreztem, mint a tri-regoltól ez véletlen, vagy valami gond lehet? Kb két-három hét múlva tudnék csak elmenni a nőgyógyászomhoz, ezért írtam ide sürgősen. Előre is nagyon köszönöm a választ!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza fogamzásgátló témában

Ha a két gyógyszer között nem tartott szünetet, hanem 7 nap tabletta mentes nap után a másikat kezdte el szedni a terhesség nem valószínű.

Terhességi tesztet végezzen, ha negatív, 3-6 hónap alatt lehet elbírálni, hogy az adott gyógyszer

alkalmas-e.Ez idő alatt lehet tabletta mellett vérzés.

Kérdés: 2012. augusztus 16., 17:20; Megválaszolva: 2012. augusztus 18., 19:51
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg
Fogamzásgátlás mellett...