menstruáció

Kedves Doktorúr! Panaszom 1, 5 évvel ezelőtt kezdődött a második császármetszésem után. A császárral együtt sterilizáltak a kérésemre. A szülés után 5 hónapra kb.megjött az első menstruációm, de azóta nagyon sokáig tart.4-5 napig intenzíven vérzek 2 nap szünet majd barnás pecsételős nyákos vérzésem van a következő peteérésemig. A peteérésem is nagyon fájdalmas, aztán2 hétig panaszmentes vagyok majd 2 hétig megint "vérzek" Orvos javaslatára elkezdtem gyógyszert szedni sensonette 75. Mondván a gyógyszer beállítja a menstruációmat. A menstruációm 1. napján elkezdtem szedni a gyógyszert azóta 13.napja megint folyamatosan pecsételő vérzésem van.Igazi vérzésem nem is volt a gyógyszer szedése óta csak pecsételés.Nem tudom mit tegyek? Várom válaszát! Köszönettel: Anyóca

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza rendszertelen menstruáció témában

Szedje tovább a tablettát néhány hónap alatt rendeződni fog a vérzése.

Ha vérzés kimarad, akkor is 21 nap szedés 7 nap szünet után ismételt levél szedése szükséges.

Kérdés: 2012. augusztus 15., 11:50; Megválaszolva: 2012. augusztus 17., 22:24
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
menstruációs zavar
Tisztelt Dr Nő/ÚR! Egy a menstruációm hosszát érintő kérdéssel fordulok Önhöz. Lassan már 5 éve szedem a Lindynette 20-as fogamzásgátlót....
Menstruációs zavar
Tisztelt Doktornő! 2 éve szültem második gyermekemet.1évid szoptattam és ez idő alatt szedtem a Cerazette gyógyszert, nem volt semmi probléma....
Rendszertelen menstruáció
Tisztelt orvosszakértő én 3-rom gyermeket szültem, első fiam 6éves, az ikerfiaim 2 évesek, és icsivel sikerült teherbeesnem. Az a problémám, hogy...
Hormonszint szabályozás
Tisztelt Doktor Úr/Nő! 25 éves lány vagyok. A menstruációm rendszertelensége miatt már 6 éve fogamzásgátlót szedek (Meliane) amit szeretnék...
Több fogamzásgátló beszedése