fogamzásgátló többszörös késői bevétele

Tisztel Doktorúr/nő! A kérdésem az lenne, hogy az elmúlt egy hét során 3 alkalommal fordult elő, hogy később vettem be a jangee fogamzásgátlómat (3-4 óra késéssel) és ezekből az alkalmakból kétszer együtt voltam a párommal (a gyógyszer bevételét megelőzően) , a kérdésem, hogy nőtt-e a teherbe esés kockázata? illetve, hogy bevegyek-e esemény utáni tablettát? Ugyanis az egyik eset tegnap este történt mégpedig úgy, hogy az az előtti este is késve vettem be de akkor nem voltam együtt a párommal és ez az utolsó tabletta volt a levélen.Kérem segítsenek! Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza fogamzásgátló témában

Néhány órás eltérés nem jelenti a védettség megszakadását, a teherbeesés kockázatának növekedését.Különösen nem a ciklus utolsó napjaiban.

Kérdés: 2012. augusztus 14., 10:45; Megválaszolva: 2012. augusztus 16., 16:08
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg
Fogamzásgátlás mellett...