fogamzásgátló gyógyszer szedésénél, kimard 2 havi vérzés

Symicia gyógyszert szedtem 1 évig és egyszer nem jött meg és elmentem orvoshoz, ott kiderült hogy nem vagyok terhes és felírta a vérzés elősegőt akkor megjött és elkezdtem szedni amit felírt ujat a zoely nevű gyógyszert és utánna megjött és azóta is szedem rendesen, nem maradt ki egy gyógyszersem, és most 2 alakalommal nem jött meg már, csináltam tesztet, de azt mutatta hogy nem vagyok terhes.És most nem tudom hogy mit tegyek hogy elmenjek orvoshoz, vagy szedjem tovább ahogy idáig is és várjam hogy a következőnél hátha megjön.?! Előre is köszönöm a választ

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza menses kimaradás témában

Ha egy vagy több havivérzése kimarad

A Zoely-vel végzett klinikai vizsgálatok igazolták, hogy esetenként előfordulhat, hogy szabályos, havonkénti vérzése a 24. nap után kimarad.

- Ha az összes tablettát pontosan beszedte, nem hányt vagy nem volt súlyos hasmenése, nem alkalmazott más gyógyszereket, akkor nagyon kicsi az esélye, hogy terhes legyen. A szokásos módon folytassa a Zoely szedését.

- Ha nem szedte pontosan az összes tablettát, vagy a várt havivérzése egymás után kétszer is kimaradt, akkor lehet, hogy Ön terhes. Azonnal forduljon kezelőorvosához. Ne kezdje el szedni a következő buborékcsomag Zoely-t, amíg kezelőorvosa nem ellenőrizte le, hogy nem terhes-e.

Kérdés: 2012. augusztus 12., 20:09; Megválaszolva: 2012. augusztus 13., 21:44
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás használata
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló