Normális ez a jelenség?

Tisztelt Doktor Úr! 21 éves nő vagyok, február óta Nuvaring hüvelygyűrűt használok. A menstruációm az első hónapokban mindig a gyűrű kivétele utáni 3. napon jött meg, azonban átcsúszott a 4.-re, most már pedig az 5.-re. Kérdésem az lenne, hogy normális-e ez a jelenség? Az utóbbi időben sok stressz ért, haláleset a családban, iskolai gondok. Befolyásolhatja-e ez a ciklus változását, vagy keressem fel emiatt a nőgyógyászom? Előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza menses témában

Ez normális jelenség.

A stressz befolyásolhatja a vérzési időt.

Nincs szükség egyéb teendőre.

Kérdés: 2012. augusztus 11., 13:04; Megválaszolva: 2012. augusztus 13., 20:57
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?
Fogamzásgátlás