fogamzásgátlás

25 éve szedek fogamzásgátló tablettát./Triregol/ Most abba szeretném hagyni, kell-e valamilt tennem, vagy elég ha egyszerűen nem kezdem meg a következő havi adag szedését? Várható-e valamilyen egészségügyi hatás a gyógyszer szedés abbahagyása után? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza fogamzásgátló témában

Nem kell tenni semmit, abbahagyás után egészségre

ártalmas tényező nincs.

Vérzés elmaradása gyakori tünet, az lehetséges.

Kérdés: 2012. augusztus 07., 17:33; Megválaszolva: 2012. augusztus 08., 23:36
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?
Fogamzásgátlás