Antibiotikum es fogamzasgatlo

Kedves doktorno, a kerdesem a kovetkezo: mar tobb mint 4 eve Yadine-t szedek, minden gond nelkul. A mostani ciklus 3. szem tablettajatol a 9. szemig (1 het) Klacid SR antibiotikumot szedtem. Az lenne a kerdesem, hogy a 21.szem utanra (a tablettamentes napokra) mar visszaallt a vedelem? Vagy meg kell varni a menstruaciot, meddig kell pl ovszert hasznalni? Köszönöm szepen. Erika

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza fogamzásgátló témában

kedves Erika!

A Klacidra nem szokott jellemző lenni, hogy csökken a fog. gátló hatása, de valóban jobb óvatosnak lenni. A szedése alatt és még hét napig javasoljuk a kiegészítő védelmet, utána nem.

Kérdés: 2012. július 20., 16:46; Megválaszolva: 2012. július 22., 18:55
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?
Fogamzásgátlás