fogamzásgátlás

Tisztelt Doktor úr/nő! 2011 áprilisától szedtem 2012 márciusáig symicia fogamzásgátlót és ez után gyógyszerváltásom történt. Azóta a milligest 3 fázisú fogamzásgátlót szedem. Előző hónapban egy hasmenésnek köszönhetően be kellett vennem a következő levélből egy gyógyszert (ez az 18.szemnél történt) és most olyan szeretnék, hogy 20 napig eszem a gyógyszert 7 nap szünet és ez lehetséges e? ha igen kiegészítő védekezés szükséges e? Köszönettel!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza fogamzásgátlás témában

Kedves Kérdező! Ha pontosan szedi, akkor ez alkalmazható módszer.Nem kell kiegészítő védekezés.

Kérdés: 2012. július 16., 14:43; Megválaszolva: 2012. július 17., 17:14
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?
Fogamzásgátlás