fogamzásgátló

Tisztelt Doktornő/úr! 7 hónapja fogamzásgátlót szedek Pco miatt és éjszakai állandó lábikragörcsöm van..Van okom aggodalomra egy esetleges trombózis miatt? Nemsokára megyek egy 2 órás repülőútra ezért is lennék erre kíváncsi hogy keressek-e fel orvost.Köszönöm a Válaszát! Tisztelettel.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza fogamzásgátlás témában

Nem valószínű, hogy a görcs trombózis előjele.Szedjen magnéziumot, kálciumot, fogyasszon bő folyadékot. A repülőút alatt sétálgasson, és ha túlsúlyos, vegyen fel egy rugalmas harisnyát.

Kérdés: 2012. július 11., 17:51; Megválaszolva: 2012. július 13., 16:07
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló tabletta wu long anti...