fogamzásgátlás

Tisztelt Doktor Úr/Nő! A kérdésem arra vonatkozna, hogy sajnos egy ideje xanaxot szedek, viszont az oldalon olvasgattam, hogy ez a gyógyszer befolyásolná a fogamzásgátló hatását. Jelenleg megszakításos módszerrel védekezünk, ami nem biztonságos és nem is kényelmes. az lenne a kérdésem, hogy valóban nagy mértékben befolyásolja-e a gyógyszer hatását a xanax. viszont most olvastam a hüvelygyűrűről. az mennyire megbízható módszer? köszönettel: Németh Melinda

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza fogamzásgátló témában

A fogamzásgátló hatása nem csökken a Xanaxtól. Nyugodtan szedhet tablettát vagy hüvelygyűrűt is használhat. Viszont erősíthetik a Xanax hatását. Viszont ha tablettát szed, 2 óra különbség teljen el.

Kérdés: 2012. július 03., 16:57; Megválaszolva: 2012. július 05., 15:19
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Fogamzásgátló
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?
Fogamzásgátlás