fogamzásgátlás-hasmenés

Tisztelt Doktor Nő/Úr! csütörtökön kezdtem el szedni a sensonette fogamzásgátló tablettát (előtte nem szedtem) kedden együtt voltunk a barátommal (nem használtunk más fogamzásgátló eszközt) , majd utána 8 órakor bevettem a gyógyszert. Rá 1-2 órával hasmenésem volt, lehetek terhes? (azóta nem voltunk együtt)

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza fogamzásgátlás témában

A tabletta bevételét követő 3-4 órán belüli hasmenés gondot okozhat.

Kiegészítő védekezés szükséges.

Kérdés: 2012. június 27., 15:09; Megválaszolva: 2012. június 28., 14:48
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok