Fogamzásgátló és híg széklet?

Tisztelt doktor úr/nő! Kb 9 hónapja szedek yasminelle fogamzásgátlót. Előző hónapban volt párszor híg székletem, használtunk is kiegészítő fogamzásgátlást. A mostani levelet 1 hete szedem és ma nagyjából 5 órával a beszedés után szintén híg széklet jelentkezett (nem hiszem hogy hasmenés, nem is volt túl vizes, csak nem szilárd! ) Most is kéne kiegészítő fogamzásgátlás? És ha igen akkor feltétlenül óvszer, vagy elég a megszakítás? (még hozzátennék annyit, hogy mindig reggel hatkor veszem be a tablettát, ebben az egy hétben viszont olyan 6 és 8 között vettem be picit mindig máskor, ez probléma? ) Előre is köszönöm a választ!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza fogamzásgátlás témában

A híg széklet felveti a fogamzásgátló tabletta felszívódását.Kiegészítő védekezés szükséges, a kiváltó ok kivizsgálása mellett.

A megszakított közösülés biztonsága kisebb mint az óvszerré.

A tablettát lehetőleg azonos időben célszerű beszedni.

Kérdés: 2012. június 20., 14:17; Megválaszolva: 2012. június 22., 19:43
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok