Terhes lehetek ilyen körülmények között?

Kislányom 15 hónapos, 14 hónapos koráig szopizott és szülés 2szer menstruáltam (4-5 hónapos korában) azóta nem. Gyógyszert nem szettem, illetve megszakításos módszerrel szeretkeztünk a párommal! A kérdés, ha nem menstruálok rendszeresen illetve már nem szoptatok, de a tej képzésem még nem állt, lehetek-e terhes? Köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fogamzásgátló témában

Kicsi az esély a teherbe esésre, de nem nulla, volt már több példa is rá, hogy így estek nők teherbe, Javasolt megbízható fogamzásgátlási módszert választani (fog. gátló tabletta, óvszer, IUD)

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. június 06., 12:17; Megválaszolva: 2012. június 07., 11:10
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok