Manstruáció késése

Tisztelt Doktor Úr/Nő Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy fogamzásgátló tabletta szedése mellett két napja késik a menstruációm. Nagyjából egy hónapja szedek antibiotikumot torok és mandulagyulladásra, ennek szedése alatt kiegészítő védekezést is alkalmaztunk. Az antibiotikum szedése előtt is és közben is nagyon körültekintő voltam, most mégis aggódok. Létezik, hogy a stressz (vizsgaidőszak) befolyásolja a gyógyszer által beállított vérzést? Ön szerint lehetek terhes? Válaszát előre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza fogamzásgátló témában

Két napos késés miatt korai aggódnia, ha a 7 napos szünetben egyáltalán nincs mensese, akkor csináljon egy tesztet, és ezzel keresse fel a nőgyógyászt. A késés oka tabletta mellett is lehet a stressz, ha volt kiegészítő védelem, akkor minimális a terhesség esélye.

Kérdés: 2012. június 04., 08:31; Megválaszolva: 2012. június 05., 09:00
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?