Menstruáció

Jó napot kívánok A problémám a következő, Novynette fogamzásgátlót szedek már fél éve, és ebbe a hónapba a menstruációm helyett csak egy napos barnás folyásom jelentkezett. A fogamzásgátló mellett szedtem Ketonált és Biseptolt egy kezelés miatt. Érdeklődni szeretnék hogy mitől lehet ez a barna folyás menstruáció helyett, fennállhat e a terhesség. Készítettem egy terhességi tesztet az negatív lett. Köszönöm a választ Barbie

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza fogamzásgátlás témában

Az alkalmazott fogamzásgátló mellé szedett gyógyszerek befolyásolhatják annak felszívódását, s így vérzési rendellenességhez vezethetnek.Felfüggeszthetik annak hatását.

Terhességi teszt alapján jelen esetben terhesség nem valószínű.

A fogamzásgátló készítményt mindig külön kell alkalmazni, figyelve a biztos felszívódására.

Kérdés: 2012. május 21., 11:33; Megválaszolva: 2012. május 22., 23:47
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok