Fogamzásgátlás

Tisztelt DoktorNő/Úr! Márciusban elmentem a nőgyógyászomhoz mert menstruáció után is véreztem! Felírta nekem a Gestomix nevű fogamzásgátlót. Utána egy héttel kellett meg jönni-e, meg is jött de az szerintem nem a menstruációm másnap megint véreztem így bevettem a gyógyszert rendszeresen következő héten vettem észre hogy akkor volt a rendes menstruációm. Azóta vérzek kisebb megszakításokkal már elkezdtem a második levél szedését (7nap szünet) Pár napja folyamatosan szédülök és hányingerem van nagyon fáj a hasam is. Rosszul szedtem be a gyógyszert? Köszönöm válaszát! Köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza fogamzásgátló témában

Kedves Kérdező!

A tablettaszedés első három hónapjában nem kóros a pecsételő vérzés, ha a harmadik hónap után is jelentkezik, keresse fel újra nőgyógyászát. A szédülés és hányinger számos egyéb ok miatt is lehet, nem valószínű, hogy a gyógyszerrel hozható összefüggésbe.

Kérdés: 2012. május 02., 15:28; Megválaszolva: 2012. május 03., 09:09
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?