Sárga hüvelyváladék

Kedves Dr. Nő/Úr! A következő lenne a kérdésem: Már négy hónapja szedek Diane 35 fogamzásgátlót. Ebben a hónapban egy kalkulátor segítségével kiszámoltam, hogy mikorra esik a peteérésem. Ebben az időszakban tojás-sárga színű hüvelyváladékom van, és olvastam róla, hogy ez a peteérésnek a jele. Lehet buta a kérdés, de ha fogamzásgátlót szedek, akkor nem kellene, hogy legyen peteérése, akkor mitől van a sárgás folyás? Vagy akkor mégis van peteérésem? Köszönöm a mihamarabbi válaszát. Maja

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza fogamzásgátló témában

A fogamzásgátló szedése alatt nincs értelme peteérés-kalkulátor használatának, mert a tabletta felfüggeszti a peteérést. Lehet szó bővebb hüvelyváladékról, esetleg gyulladásról, érdemes egy hüvelyi probiotikum-kúrát tartania.

Kérdés: 2012. április 27., 18:21; Megválaszolva: 2012. április 30., 15:48
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?