Postanor 2 fogamzásgátló tabletta

Tisztelt Doktor Úr/ Doktornő! A Postanor 2 nevű eseményutáni tabletta megbízhatóságáról illetve kockázatairól szeretnék érdeklődni. Úgy hallottam, valamelyik országban betiltották. Ez lehet amiatt mert súlyosabbak a mellékhatásai mint a többi hasonló hatású készítménynek? Vagy lehetséges hogy nem olyan hatásos mint a többi eseményutáni tabletta? Ennek is hasonlóan magas az esélye a terhesség megakadályozására, mint a többinek? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza fogamzásgátló témában

Kedves Kérdező! Szerencsére már számos tabletta kapható. Azt használja amelyikben a tájékoztató elolvasása után megbízik.Nem az Ön által említett tablettát javasolnám. A hatásuk jó, a mellékhatásukban és az egyéni érzékenységben van különbség.

Kérdés: 2012. április 25., 19:36; Megválaszolva: 2012. április 26., 18:12
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Mi a teendő?
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?