vér süllyedés

Tisztelt Doktornő/Úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy a legutolsó vérvétel utáni leletemnél 40-es volt a süllyedésem, előtte (kb 1 évvel) 38. Azóta mutat magasabb számot 2 éveamióta szedem a fogamzásgátló tablettát (Sensonette) elötte teljesen normális értéket muatatott mindig. A nőgyógyász szerint semmi probléma, szedhetem tovább a gyógyszert. Azt olvastam, hogy a fogamzásgátló is okozhat magasabb süllyedsét, a többi eredményem mind jó, semmi másban nincs eltérés. Kérem nyugtasson meg egy kicsit, hogy valóban lehetséges hogy ettől lett magasabb. Előre is köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Boros Miklós válasza fogamzásgátló témában

Kedves Kérdező! Ki kell zárni minden gyulladásos lehetőséget.Ha sehol nincs probléma akkor szedje tovább a gyógyszert.Igazolni az összefüggést csak úgy lehet, hogy egy hónapra kihagyják a gyógyszert és megnézik a süllyedés változását.

Kérdés: 2012. április 24., 17:32; Megválaszolva: 2012. április 25., 11:57
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok