Zoely tablettára folyamatosan át lehet térni?

Üdv! Kérdésem az lenne, hogy két hete tértem át a Cypromix tablettáról a Zoely fogamzásgátlóra szünet nélkül, folytatólagosan szedtem. Kellett volna más védekező módszert alkalmazni legalább egy hétig? Vagy a menstruációm azért csúszhat mert nem volt szünet a gyógyszerek között? Ha igen akkor ebben a hónapban elmarad a havi vérzésem?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Veress Dóra válasza fogamzásgátló tabletta témában

Kedves Kérdező!

Nem kellett volna más fogamzásgátló módszert alkalmaznia. A vérzése most ki fog maradni, és csak a Zoely végén lévő sárga tabletták megkezdését követő 2-3. napban fog újra jelentkezni.

Kérdés: 2012. április 23., 15:08; Megválaszolva: 2012. április 23., 23:59
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló hasmenés esetén
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok