• Lehetek terhes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Kb. fél éve szedek fogamzásgátló gyógyszert. De ebben a hónapban voltak napok amikor elfelejtettem bevenni, így másnap volt hogy 2 gyógyszert vettem be. Most vagyok abban a hétben amikor meg kell jönnie a menzesznek. Vasárnap vettem be az utolsó bogyót, de még nem jött meg. Ma együtt voltam a párommal, de nem használtunk óvszert és ő bennem ment el. Van rá esély hogy teherbe esek? Ha kimarad, az lehet annak is az oka h rendszertelenül szedtem a bogyót?

        Dr. Veress Dóra válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Ha nem a gyártó leírásának megfelelően szedi a fogamzásgátlót, akkor nem alakul ki védelem a terhességgel szemben. Ennek megfelelően lehet terhes és akár most is teherbe eshetett.


        Kérdés: 2012. április 18., 16:38; Megválaszolva: 2012. április 19., 00:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: