• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szeretném megkérdezni h már 6 honapja szedek Lindynette 20 tablettát és most fodult elöször elö, hogy elfelejtettem bevenni egy tabletát, háturol volt az 5.vasárnap volt.csütörtökön szedtem be az egészet vasárnap kellett volna h megjöjön de még nem jött meg..Ilyenkor mi a tehendö?

        Dr. Pétervári László válasza a fogamzásgátló tabletta témában

        Egy tabletta kihagyása, ha 12 órán belül pótolja nem okoz elvileg problémát. Terhesség kizárása után, hét nap szünetet követően kezdje el szedni a következő levelet.Ismételten előfordul a probléma keressen fel szakorvost.


        Kérdés: 2012. április 16., 21:02; Megválaszolva: 2012. április 19., 18:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: