• Lehetek-e terhes

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv! Az lenne a kérdésem, hogy ha 7 hónapja szedek symicia fogamzásgátlót, azonban az utóbbi levél szedését nem kezdtem el a 7. napon (este 9 felé kellett volna bevennem) csak másnap dél felé jutott eszembe ekkor bevettem, majd este szokásos időben a másodikat, viszont előző héten csütörtökön voltam együtt párommal 1 nappal a menstruációm kezdete előtt, akkor lehetek-e terhes? Előtte vasárnap este szedtem be az utolsó tablettát, és pénteken (szokásos időben) jött meg.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        A terhesség esélye nagyon kicsi a későbbi bevétel miatt, de nem nulla. Ha késik a menses, csináljon tesztet, és 7 napig óvszerrel védekezzenek.


        Kérdés: 2012. április 11., 23:18; Megválaszolva: 2012. április 12., 11:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: