• 1 nap késés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/ Doktornő! Belarát szedek, és most volt esedékes a hét nap szünet. Azonban félrenéztem a naptárat és kedd helyett szerdán vettem be az első szemet (így 8 nap maradt ki a 7 helyett, mindig hétfő az utolsó nap és köv. kedden veszem be újra először). Okozhat-e ez problémát, és lesz-e szükség kieg. védekezésre, vagy csak szedjem a tablettát normálisan? Köszönöm!

        Dr. Pétervári László válasza a fogamzásgátló tabletta témában

        Ez nem okoz problémát. A menstruáció időpontja tolódik el esetleg egy napot, amit a következő vérzés után visszatud állítani. Kiegészítő védekezés nem szükséges.


        Kérdés: 2012. április 11., 22:48; Megválaszolva: 2012. április 13., 22:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.