• pecsételő vérzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Weborvos! 2012.03.05.óta naponta kétszer reggel és este szedtem az adiponix fogyi tablettát. Március 13 helyett, de inkább 14 helyett 12 -én este jött meg a vérzésem.4-5 éve szedem a Harmonet fog.tablettát. Most április 11 helyett, április 6-án este pecsételő, ma már ( ápr.07.) kicsit több, de nem vérzés erősségű vérzésem volt. Mellette ma abbahagytam a fogyi tabit és hasmenésem is volt, görcsölt a hasam egész nap. A kérdésem az, hogy okozhatta-e a korai vérzést a fogyi tabi? A fogamzásgátlót ettől függetlenül ugyanúgy szedjem, mintha normálisan jött volna meg a vérzésem?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Okozhatta a vérzést a fogyasztó tabletta, elképzelhető, hogy kölcsönhatásba lépett a fog. gátlóval. Szedje tovább a tablettát az előírtak szerint, de alkalmazzon óvszeres kiegészítő védekezést is!


        Kérdés: 2012. április 07., 20:58; Megválaszolva: 2012. április 10., 10:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: