• Tabletta szedése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Tri-regol tablettát szedek már évek óta de eddig mindíg a 7.nap vettem be az első szemet be zavar-e valamit ha most a 8.nap kezdem el szedni rendesen? Befolyásolja a védettségét?

        Dr. Szalóczy Péter válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Egy nap eltolódás nem befolyásolja a védettséget, de felmerül bennem, hogy ez csak egyszeri eltolási szándék, vagy rendszeresen tervezi? Ez esetben vajon miért? Ha nincs a továbbiakban nyomós oka a nyolc nap szünetre, térjen majd vissza az előírt hét napra.


        Kérdés: 2012. április 05., 10:20; Megválaszolva: 2012. április 07., 11:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: