• Ilyen esetben hat a fogamzásgátló?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor úr/nő! Most szedem az első levél fogamzásgátlót, a neve Volina. Elég gyakran van olyan, hogy érzem, hallam, ahogy abeleim mozognak, ezután ha elmennék wc-re, tudnék produkálni híg székletet, de nem érzem nagyon szükségét annak, hogy elmenjek wc-re. Ilyen esetben felszívódik a tabletta? Például beveszem este 9-kor a tablettát, lefekszek, érzem, hogy mocorognak a beleim, és reggel produkálok híg székletet (nem teljesen folyósat..) Tehát ilyen esetben hat a tabletta? Válaszát előre is köszönöm szépen!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Az reggeli egyszeri laza széklet miatt nem csökken a tabletta hatékonysága.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. április 03., 19:36; Megválaszolva: 2012. április 04., 14:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: