• Paracetamol, Phenylephrine hydrochloride és a yasminelle

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktornő! Yasminelle tablettát szedek már másfél éve. Mindig rendszeresen szedtem, sosem hagytam ki egy szemet sem. Az elmúlt 2 hétben (az új levél megkezdése két hete történt) tehát amióta elkezdtem az új levelet szedni, 4-5 órás csúszásokkal tudtam csak bevenni a gyógyszert. A második hét elején beteg lettem és paracetamol, phenylephrine hydrochloride tartalmú gyógyszert ( Lemsip max) szedtem. Ebben az időszakban kétszer voltam együtt a párommal és nem alkalmaztunk kiegészítő védekezést.Van okom aggódni? Befolyásolja ez a két anyag a Yasminelle hatását? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Nem jellemző, hogy ezen gyógyszerek gyengítenék a fogamzásgátló hatását.


        Kérdés: 2012. április 03., 00:09; Megválaszolva: 2012. április 04., 13:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: