• lehet ebből probléma?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Azt szeretném kérdezni hogy lehet-e bármi problémám ha a fogamzásgátló tablettát (lindynette 20)úgy hagytam abba hogy csak 4 szemet vettem be a levélből? Én azt hallottam hogy bármikor abba lehet hagyni, de most pár helyen olvastam hogy nem szabad, csak ha elfogy a teljes levél. Azért hagytam abba, mert túl sok volt a mellékhatás, és nagyon rosszul éreztem magam miatta és nem mertem beszedni a többit.4 szemet szedtem be és újra menstruáltam miután abbahagytam.Lehet ebből bármilyen gond? Előre is köszönöm a választ.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Nem lesz gond, ha azonnal alkalmaz egyéb védekezési módot. Vérzésre számíthat.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. április 02., 23:16; Megválaszolva: 2012. április 03., 14:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: