• Tisztel Doktornő

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Aggódom, és nem tudom van-e okom. Március 23-án együtt voltam a párommal, megszakítással is védekeztünk, peteérés utolsó napján. Rá 1 napra, az az 24én elfelejtettem bevenni a fogamzásgátlót, a ciklus 16. napján, rá 16 órára kimaradt szemet bevettem, ekkor a levél második hetén jártam, Olvastam, hogy a spermiumok több napig is életképesek, ebben az esetben esedékes lehet a terhesség?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A tabletta szedése mellett nincs peteérés, ha jól szedi, ha pedig kimarad egy szem, akkor a következő 7 napban kell kiegészítő védelem. Nagyon kicsi íz esélye a terhességnek, ha a 15. napon maradt ki egy szem, de szedje tovább 7 napos szünet nélkül, így nem lesz gond.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. április 02., 21:04; Megválaszolva: 2012. április 03., 14:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: