• Vérzészavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Az alábbi problémával fordulok önhöz: Barátnőm most kezdett el symicia fogamzáshátló tablettát szedni, jelenleg a 10. szemnél van. Eddig a menstruációjával semmi probléma nem volt, viszonylag időben jött meg neki mindig. Most viszont, hogy elkezdett fogamzásgátló tablettát szedni, a menstruáció elmúlása után két napra rá, újra elkezdett nagyon minimális mennyiségben vérezni (Ha jól informálódóm ez a pecsételő vérzés) Már volt ilyen dologhoz szerencsém, tudtommal ezt a hormonváltozás okozza, igaz? Valamint még kiegészítésként annyit, hogy megfigyeltük, hogy alapvetően nincs vérzése, csak akkor amikor szexuális izgalomba kerül, vagy esetleg együttlétre kerül sor. Mi lehet ilyenkor a baj? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Fiatal Pár! Amíg a lány szervezet a tablettához hozzászokik, az kis időt igénybe vesz, ezért a vérezgetés, ez a tablettaszedés első három hónapjában természetes, egyébként ha a harmadik hónap után is jelentkezik, nőgyógyászt javasolt felkeresni, tablettaváltás céljából!


        Kérdés: 2012. április 01., 22:18; Megválaszolva: 2012. április 03., 08:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: