• Rosszul vettem be a gyógyszert

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        4 éve rendszeresen szedem a tablettát, és soha nem volt gond belőle. Most azonban nincs mit szépíteni de figyelmetlen voltam és teljesen máshol kezdtem el szedni a gyógyszert. Triregolt szedek, és nem a rózsaszínt vettem be először hanem a sárgásbarnát. De nem is csak egy szemet rontottam el, hanem 9et! Tegnap este hirtelen bevillant hogy nem is azt a gyógyszert kell bevennem. Akkor bevettem amit kellett volna először is a rózsaszínt. Ezek után szedjem úgy a gyógyszert ahogy kellett volna? Még van 5 rózsaszín, 5 fehér, és 1 db sárgásbarna. Nem szeretném abba hagyna gyógyszer szedést, csak ha nagyon muszáj. A barátommal tegnap este voltunk együtt utoljára, csinálok egy tesztet mindenképpen, de nem tudom mikor csináljam meg. Attól is függ hogy ön mit mond hogy szedjem e tovább a gyógyszert vagy sem. A továbbiakban gumival fogok védekezni, ha szedhetem tovább a gyógyszert még szeretném tudni hogy meddig kell a kiegészítő védekezés? Köszönöm!

        Dr. Pétervári László válasza a fogamzásgátló témában

        Kiegészítő védekezés ebben a ciklusban tanácsos. A tablettát folytassa ahogy kellett volna.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. április 01., 14:45; Megválaszolva: 2012. április 02., 17:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Kell a dohány? - Szokjon le!
        Töltse le leszokást segítő mobil alkalmazásunkat!
        Tiszta orrok, nyugodt napok