• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedden vettem be a fogamzásgátlót (Yadine) minek után hasmenésem volt, ezért bevettem a jövőhét keddit, mivel csak az a levél volt nálam. Ez probléma? Illetve, hogy akkor a jövőhét keddi hiányzik, az lehetséges hogy valahogy a 21 naposból 20 napos szedési idő legyen? Csak hogy ne hiányozzon mindig egy keddi tabletta? Ha például elrontom a szedést, mennyi idő után lesz ismét védettség?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Semmi gond, először is minden szem egyforma, másrészt a következő csomagnál egyszerűen le kell rövidíteni a 21 napos tablettás ciklust 20 naposra, majd 7 nap szünetet tartani.


        Kérdés: 2012. március 31., 17:14; Megválaszolva: 2012. április 02., 13:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: