• menzesz kihagyása

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Milligest fogamzásgátló tablettát szedek, szeretném megtudni, hogy ezzel a kombinált tablettával megtudom e csinálni azt, hogy nem tartok szünetet két levél beszedése között, hogy kimaradjon a menzeszem.(a betegtájékoztatóban sajnos nincs ezzel kapcsolatban információ).ha megtudom csinálni, ugyanúgy védve leszek a terhességtől, és lesznek esetleg mellékhatások? valamint még azt szeretném megkérdezni, hogy a hüvelygyulladásra szedett antibiotikumok mennyi ideig csökkentik a Milligest hatását(4héttel ezelőtt szedtem azokat)?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! A tablettaszedés közben kihagyható a 7 napos szünet, és ugyanúgy védve van. Az antibiotikum típusától is függ, hogy kölcsönhatásba lép-e a fogamzásgátlóval.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 30., 18:07; Megválaszolva: 2012. április 02., 12:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: