• halasztott fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Úr/Nő! Mgközelítőleg fél éve szedem a Yadine fogamzásgátló tablettát. Az újabb levél beszedését (mostani hónapit) múlt hét kedden (március 20.) kezdtem el szedni. A 8. tablettát, azaz egy hétre rá keddre (március 27.) azonban elfelejtettem bevenni. Ezt a 12 órán túl még plusz 7 órás késéssel pótoltam szerdán (március 28.), és folytattam a tabletta szedését. Azonban a párommal együtt voltam szombaton reggel (március 24.). A kérdésem az lenne, hogy van-e okom aggodalomra, mennyi esélyem van a teherbeesésre, akár százalékos értékben. (A peteérésem körülbelül március 29, 30.-ra esik.) Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Nem valószínű terhesség, mivel a második héten történt a kihagyás. A tabletta mellett azonban nincs peteérés, ha rendesen szedi, ha pedig a kihagyás miatt mégis előfordulna, az nem a szokásos időpontra esik, ezért ezzel ne kalkuláljon.


        Kérdés: 2012. március 29., 22:19; Megválaszolva: 2012. március 30., 09:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: