• fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr! Egyfázisú fogamzásgátló tablettát szedek (Microgynon 30), egy évben 9 hónapot és 3 hónap szünetet tartok. Most folytattam a szünet után a gyógyszer szedését, viszont az első tablettát nem a ciklusom első napján vettem be. A levelet végigszedtem, párommal addig máshogy védekeztünk. Kérdésem az, hogy a vérzés után, a második levél szedésénél fennáll-e már a védelem az 5.-6. tabletta tájékán (vagy a levél alatt) vagy még várnunk kell egy hónapot? Válaszát köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Előírás szerinti szedés esetén a második ciklus már biztonságos.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 28., 09:24; Megválaszolva: 2012. március 29., 13:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: