• Fogamzásgátlás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Két kérdésem lenne. Az egyik, hogy a fogamzásgátlótól barna folyásom van már több mint egy hete. Ez normális vagy aggódnom kéne? A másik pedig, hogy át lehet e rakni a fogamzásgátló bevételének időpontját egy későbbi időpontra? (Most fél 1kor szedem és csúsztatni mondjuk 4-5 órát) vagy ez okozhat gondot? olyanra gondolok, hogy csökken a gyógyszer hatása vagy bármi ilyesmi. (A fogamzásgátlót 17 napja szedem) Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Veress Dóra válasza a fogamzásgátló tabletta témában

        Kedves Kérdező! A barnás folyás el fog múlni, valószínűleg még nem szokta meg a szervezete a gyógyszert. Lehet, hogy még néhány hónapig tapasztalja ezt a jelenséget, de emiatt ne hagyja abba a tablettaszedést. A bevétel időpontját átteheti 4-5 órával későbbre, de ha biztos akar lenni benne, hoyg nem csinál kárt, akkor a következő levél megkezdésekor változtasson.


        Kérdés: 2012. március 27., 21:13; Megválaszolva: 2012. március 28., 00:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: