• Fogamzásgátló

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Dr. Nő! 2-napja kezdtem el újra a fogamzásgátló tabletta szedését. 1-éve szedtem utoljára, NOVYNETTE-t szedem, és most is azt szedem. Szeretném kérdezni, szedhetek-e mellette MAGNEB6-ot? 1-éve amikor szedtem semmi gond nem volt. Nem tudom mennyi idő után jelentkezhet tünet ha a szervezetem nem bírja a gyógyszert, hajnalban arra ébredtem, hogy elzsibbadt a bal karom, könyöktől lefelé. Már előtte is volt párszor hogy elzsibbadt éjjel a kezem. Bár én arra gondolok, hogy mivel megint visszahíztam 4kg ot attól van a zsibbadás. 1-hónap alatt 3kg le ment viszont most fel jött 4kg. Előre is köszönöm a válaszát!

        Dr. Veress Dóra válasza a fogamzásgátló tabletta témában

        Kedves Kérdező! A fogamzásgátlót és a MagneB6-ot szedheti egyszerre. A kezében jelentkező zsibbadást valószínűleg az okozza, hogy alvás közben egy ideg vagy egy ér nyomás alá kerül, nem a súlyával van összefüggésben a jelenség.


        Kérdés: 2012. március 27., 13:23; Megválaszolva: 2012. március 28., 01:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: