• Menstruáció

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Hölgyem/ Uram! Kb 3 éve szedek fogamzásgátló tablettát. Ez idő alatt beállt a menstruációm is egy adott napra, mely szerda éjszaka volt, tehát mindig ekkor jött meg, max csütörtök délelőtt. Ez a 3 év alatt minden hónapban így volt..Ebben a hónapban viszont előbb jött meg, pontosabban már vasárnap délelőtt...Rendszeres nemi életet élek, mert állandó partnerkapcsolatom van. Védekezni nem szoktunk csak a gyógyszerrel. A kérdésem az lenne h ennek a korai menstruációnak milyen kiváltó oka lehet? Nem stresszelek, nem idegeskedem többet mint eddig. A változás annyi az életemben h, kerülöm a fűszeres ételeket, diétásabb kajákat eszem, és többet mozgok mint eddig. Eddig heti 2 edzésem és egy meccsem volt, most 2-3 hete kb minden nap edzek itthon napi 1 órát kb. Lehet h a mozgás hozta elő bennem?! Várom válaszát!:) Köszönettel és tisztelettel!

        Dr. Pétervári László válasza a fogamzásgátló tabletta témában

        Az életmód váltás okozhat ilyent. Főleg a táplálkozás befolyásolhatta a tabletta felszívódását. További hónapban is előfordulna, forduljon nőgyógyászati szakrendeléshez.


        Kérdés: 2012. március 26., 14:52; Megválaszolva: 2012. március 27., 22:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: