• egy hét eltolás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv, Tri-regolt szedek évek óta, és sajnos kicsit késve váltottam most ki a gyógyszert. Hétfőn kellett volna bevennem az első tablettát. Amikor utoljára szünetet tartottam, ismét azonnal jelentkeztek az erős görcsök, amik elkerülésére eleve elkezdtem szedni a gyógyszert. Most tehát ha nem elkerülhetetlen, nem szeretnék várni a következő menstruációig, és akkor "szabályosan" elkezdeni a gyógyszert. A fogamzásgátló hatás csökkenése jelenleg nem gond, mivel épp nincs kapcsolatom. Ha elkezdem szedni a tablettát "csak úgy", pl. jövő hétfőtől, akkor ezen kívül más mellékhatás is várható, vagy csak annyi történik, hogy egy héttel eltolódik a ciklus? Köszönöm!

        Dr. Pétervári László válasza a fogamzásgátló témában

        A kicsit késve idő napjait leszámolva kezdje el szedni a gyógyszert. Annyi kimarad, azonban a cilus ideje változatlan lesz.


        Kérdés: 2012. március 22., 15:14; Megválaszolva: 2012. március 25., 18:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: